Κι αν το πρωί γινόταν η αγαπημένη στιγμή της μέρας σας;

Αφιερώστε αυτό το χρόνο στον ΕΑΥΤΟ σας. Σκεφτείτε τους καθημερινούς σας στόχους, κάντε το χαιρετισμό στον ήλιο για να χαλαρώσετε, να οξυγονώσετε και να αποτοξινώσετε το σώμα σας, ξυπνήστε τον οργανισμό σας με λίγες ασκήσεις γυμναστικής ή απολαύστε ένα υγιεινό και χορταστικό πρωινό για να πάρετε ενέργεια... Με αυτόν τον τρόπο είναι σίγουρο ότι η μέρα σας θα ξεκινήσει καλύτερα. Άλλωστε, όπως λένε, η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται!

 

herbal.jpg

 

 

coffee.jpg

 

 

yoga.jpg

 

 

ypga_2.jpg

 

 

eggs.jpg

 

 

eggs2.jpg

 

Αν, πάλι, ξέρετε με σιγουριά ότι δεν είστε πρωινοί τύποι, κρατήστε κάποια άλλη στιγμή της μέρας, για να την αφιερώσετε στον εαυτό σας. Εξοικονομήστε 30 λεπτά, μία ώρα... ό,τι χρόνο μπορείτε με βάση το πρόγραμμά σας. Μπορεί να είναι όταν επιστρέφετε στο σπίτι μετά το γραφείο ή και προτού πέσετε για ύπνο. Απλώς κάντε το.

 

reading.jpg


Αφού εξασφαλίσετε αυτό το χρόνο, αποσυνδεθείτε! Κλείστε τον υπολογιστή και το τηλέφωνό σας, διαβάστε ένα βιβλίο ή ακούστε την αγαπημένη σας μουσική και χαλαρώστε.

 

bathtub.jpg


Ένας πολύ καλός τρόπος να απαλλαγείτε από το στρες είναι να κάνετε μόνοι σας μασάζ. Χαμηλώστε τα φώτα και καθίστε αναπαυτικά στον καναπέ ή στο κρεβάτι. Μαλάξτε απαλά τους μυς στο ένα πόδι με τα δάχτυλά σας. Αν αισθανθείτε κάποιον κόμπο, ασκήστε πίεση με κυκλικές κινήσεις, παίρνοντας πέντε βαθιές αναπνοές. Κάντε το ίδιο στο άλλο πόδι.


Μετά, κάντε μασάζ στο πάνω μέρος της πλάτης σας, ιδίως στην περιοχή ανάμεσα στους ώμους και στον αυχένα. Συνεχίστε με το κάτω μέρος της πλάτης, σκύβοντας προς τα μπροστά, για να δουλέψετε τους μυς κατά μήκος της σπονδυλικής σας στήλης.


Αν θέλετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το αγαπημένο σας λάδι περιποίησης, για να διευκολύνετε το μασάζ και να χαλαρώσετε ακόμα περισσότερο, απολαμβάνοντας το άρωμά του. Είναι σίγουρο ότι μετά από όλα αυτά η διάθεση και η ψυχολογία σας θα έχουν βελτιωθεί αισθητά. Άλλωστε, είναι γνωστό ότι όταν περιποιούμαστε τον εαυτό μας, αισθανόμαστε πάντα καλύτερα.

 


Πηγή: livemore.biotherm.com

 

Στέλλα Χαμακιώτη